Datça Deprem / Geta0ucd7odvkm / Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi.

Datça Deprem / Geta0ucd7odvkm / Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi.. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi.

Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Son Dakika Mugla Datca Da Deprem Mugla Haberleri
Son Dakika Mugla Datca Da Deprem Mugla Haberleri from iaysr.tmgrup.com.tr
Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi.

Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde.

Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 2 Buyuklugunde Deprem Ntv
Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 2 Buyuklugunde Deprem Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Datça deprem son dakika gelişmesi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne.

Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Yv5w1bgucdwhkm
Yv5w1bgucdwhkm from foto.haberler.com
Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi, datça açıklarında saat 10.09'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama